Atestate si garantie inapoi la prima pagina

Ai garantie pentru toate serviciile oferite. Daca ai orice fel de problema in perioada de garantie sau pur si simplu nu esti pe deplin multumit de un anumit serviciu, poti veni la noi si-ti vom remedia gratuit problema aparuta.

Garantiile specifice fiecarui serviciu:

 1. Aplicare folie auto – geamuri – 3-5-7-10 si chiar 12 ani, in functie de marca foliei
 2. Aplicare folie auto – protectie vopsea – 5 ani
 3. Aplicare folie auto – faruri/proiectoare – 5 ani
 4. Aplicare folie auto – fumurie stopuri – 3 ani
 5. Autocolant capota/plafon – 3 ani
 6. Polisare faruri, proiectoare si triple – 1 an daca nu se pune folie

Conditii de garantie pentru folia auto:

 1. Sa nu se deschida geamurile 5 zile de la aplicarea foliei;
 2. Sa fie respectate instructiunile de intretinere a foliei auto;
 3. Folia auto sa nu fie deteriorata mecanic in mod vizibil (zgariere, rupere, folosire de substante abrazive)

Prin Certificatul de Garantie emis pentru fiecare lucrare in parte, garantam ca in perioada de garantie nu apar pete, puncte, decolorari partiale sau totale. Nu se dezlipesc, nu apar crapaturi pe suprafata foliei. Garantam ca foliile aplicate pe geamurile de usa nu se zgaraie cu ocazia urcarii si coborarii lor. Toate foliile comercializate de noi, au in functie de tipul si marca lor, unul dintre cele mai bune straturi antizgaraire, existent pe piata.
Termenele de garantie sunt acordate conform producatorului in functie de caracteristicile fiecarei folii in parte. Evitam sa luam parte la „concursuri de exagerat in materie de termene de garantie”. Ne ocupam de aplicarea foliilor inca din anul 2003, timp in care am avut ocazia sa verificam rezistenta foliilor in timp, pentru fiecare categorie in parte (folii colorate, metalizate, semireflexive sau antiefractie).

Sfat:

In cazul cumpararii unui automobil despre care proprietarul sustine ca pe geamurile masinii sunt aplicate folii omologate, cereti si Certificatul de Conformitate RAR, Garantia lucrarii si factura aferenta lucrarilor efectuate. Aceste acte sunt valabile chiar daca se schimba proprietarul sau numarul de inmatriculare. Doar astfel veti putea dovedi in cazul unui control in trafic legalitatea foliilor de pe masina dvs.

Nu uitati:

Chiar daca autoturismul cumparat are folii aplicate la centrele noastre de fostul proprietar, beneficiati de garantie ca orice alt client.

Foliile de protectie caroserie, faruri si carbon

 1. Se pot spala dupa doua zile de la aplicare cu turbo jetul sau la automate de spalat cu perii.
 2. Se recomanda curatarea foliilor de protectie anual cu pasta de curatat.
 3. Pe suprafata foliei de protectie se impregneaza diferiti agenti chimici, care numai prin acesta metoda se pot indeparta. Astfel ne putem bucura mult timp de Protectia Invizibila aplicata farurilor si vopselei de pe caroseria masinii.