Colantari inscriptionari auto inapoi la prima pagina

Inscriptionarea sau colantarea autovehiculelor este probabil cel mai eficient si rapid mod de a transmite mesaje de promovare a unui serviciu sau a unui produs la o audienta cat mai mare si intr-un mod foarte rapid. Acest mod de promovare nu este limitat de spatiu si de timp pentru promovare, nu solicita plati recurente lunar si nu necesita costuri de intretinere suplimentare dupa aplicarea foliei autoadezive.

Branding-ul autovehiculelor se poate face prin colantarea autovehiculelor, prin inscriptionarea lor monocroma/policroma sau prin combinarea celor doua tehnici mentionate mai sus.

Inscriptionarile autovehiculelor permit o expunere mai mare cu un cost mai mic comparativ cu colantarea partiala sau totala a autovehiculelor, iar prin folosirea tehnicii de inscriptionare policroma se pot materializa cu usurinta ideile clientului cu un buget mic. Pentru colantarea si inscriptionarea autovehiculelor folosim folie autoadeziva printata si laminata, folie autoadeziva colorata decupata la cutter plotter, folie autoadeziva reflectorizanta sau folie autoadeziva perforata (window graphics) pentru suprafetele vitrate. Mai jos aveti enumerate cateva exemple de folii autoadezive ce pot fi folosite pentru colantarea si inscriptionarea autovehiculelor de orice fel:

Folii autoadezive pentru suprafete flexibile
Foliile sunt mate-satinate si sunt foarte flexibile, perfecte pentru suprafete flexibile de plastic cum ar fi prelatele, bannerele si copertinele.

Folii autoadezive pentru suprafete rigide
Folii cu o gama vasta de aplicare, lucioase si mate intr-o paleta larga de culori.

Folii autoadezive reflectorizante
Folii special create pentru realizarea semnelor de ghidare, de informare, de avertizare si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi asigurand o buna vizibilitate chiar si in cele mai vitrege conditii de luminozitate sau cele meteorologice dificile.

Folii autoadezive transparente pentru protectie
Folii cu un grad ridicat de protectie UV si folii cu protectii la zgarieturi.

Folii autoadezive translucente
Folii cu o opacitate intre 5% – 70% cu o paleta coloristica vasta.

Folii autoadezive magnetice
Utile in realizarea materialelor de promovare usor manevrabile si interschimbabile. Pot fi de asemenea montate fara un ajutor specializat.

Folii autoadezive cu efect de cameleon
Folie conceputa special pentru colantarea autovehiculelor. Se preteaza pentru suprafete neregulate si curbate.

Folie autoadezive pentru imprimare digitala
Pentru imprimarea imaginilor de mici si mari dimensiuni cu utilizare larga.

Folie autoadezive sablon
Folie autoadeziva ce adera foarte bine pe diverse suprafete (sticla, lemn, plastic, metal etc) si poate fi indepartata fara a lasa reziduri de adeziv, perfecte pentru sablonare.

Folii cu adeziv removable
Aceste folii sunt utile pentru colantare pe o perioada limitata si fara a lasa urme de adeziv pe suprafata pe care a fost aplicata.

Indiferent de tipul de autovehicul (motocicleta, autoturism, autocar, autobus, autoutilitara, camion, TIR) va oferim consultanta si suport in vederea alegerii celor mai bune forme de prezentare, a alegerii materialelor si solutiilor de materializare a ideilor dumneavoastra de colantare a autovehiculelor.