Folie antiefractie inapoi la prima pagina

Folie antiefractie si de siguranta pentru geamuri ofera protectie garantata impotriva spargerilor si intrarii prin efractie!

Ferestrele si usile reprezinta veriga slaba a securitatii cladirilor si apartamentelor, ele fiind cele mai expuse la orice tentativa de efractie. Protejarea punctelor slabe este esentiala in orice cladire, casa sau apartament.

Folia antiefractie este de mai multe tipuri si difera in functie de grosime. Folia cu grosimea de 350 de microni este agrementata conform normelor europene EN 356, agreata si de Politia din Romania in conformitate cu legea 333/2010.

Inlocuirea geamurilor existente cu geamuri antiefractie este foarte scumpa, metoda cea mai eficienta fiind aplicarea unei folii antiefractie pe geamurile existente.Folie antiefractie – protejeaza geamul la cele mai uzuale forme de atac: pietre, rangi, sticle incendiare, explozibil, etc.

Datorita gamei variate de culori, aceasta se preteaza celor mai inalte pretentii de design si securitate. Intretinerea si curatarea foliei antiefractie se face cu ajutorul metodelor uzuale: spalare cu sapun, apa, spatule, etc. Nu se recomanda folosirea solventilor sau substantelor chimice.Dupa spargere, sticla actioneaza ca o bariera impenetrabila, iar infractorii nu pot patrunde in cladire.

Deasemenea, se recomanda aplicarea foliei pe vitrine, usi din sticla si ferestre deoarece protejeaza impotriva efectelor undelor de soc (in cazul unei explozii in fata imobilului, geamul nu se sparge).

Se recomanda montarea foliei de securitate pentru de siguranta in scoli, gradinite, institutii, balcoane, balustrade cu geam, partitionari din sticla etc.Folia de securitate actioneaza si este mai eficienta ca un grilaj. Chiar si atunci cand sticla se sparge, cioburile raman prinse in folie si nu se poate intra in cladire.

Avantajele aplicarii foliei antiefractie:

– reduce riscul de spargerilor accidentale si intrarii prin efractie
– certificata clasa 2 si 3 de securitate
– rezista la atacul cu obiecte grele, cum ar fi pietre, caramizi, sticle incendiare, explozibil
– geamul ramane impenetrabil, chiar si dupa ce este spart
– evita ranile cauzate de sticla sparta
– protectie impotriva efectelor undelor de soc (explozii/accidente in fata imobilului)
– se poate folosi pentru orice tip de geam
– scade riscul intrarii prin efractie sau ranilor cauzate de spargerea sticlei
– sunt la fel de sigure ca grilajele care se pun la ferestrele sau usile cu geam
– certificate si acreditate in conformitate cu DIN EN 356E
– protectie cu pana la 98% pentru razele ultraviolete