Folii cladiri inapoi la prima pagina

Folii geamuri cladiri

Suprafete mari de geamuri (ferestre mari si largi, cladiri acoperite in totalite cu geamuri – asa numitul perete cortina) sunt deosebit de estetice insa prezinta o multime de dezavantaje, pericole. Foliile pentru geamuri plane au fost dezvoltate tocmai cu scopul de a reduce sau chiar de a inlatura aceste dezavantaje.

Geamurile sunt sensibile la lovituri

Se sparg usor, sunt un pericol real asupra persoanelor din jur. Cu scopul de le face mai sigure au fost dezvoltate foliile de siguranta. Geamurile astfel infoliate sunt mai rezistente la socuri mecanice, iar in cazul spargerii cioburile sunt retinute de folie: nu se imprastie, nu ranesc. Contribuie la siguranta locurilor de munca, a institutiilor (scoli, gradinite, oficii) respectiv a caselor de locuit. Recomandarea Directivei Consiliului Uniunii Europene cu privire la locurile de munca (89/654/EEC) prevede executarea sau acoperirea ulterioara cu materiale rezistente a suprafetelor transparente (vitrate), care pot fi un pericol pentru angajati in caz de spargere. Foliile de siguranta sunt disponibile in variante total transparente, colorate sau reflexive.

Geamurile prezinta o bariera foarte usor de trecut in fata infractorilor.

In majoritatea cazurilor patrunderea in locuinte, institutii, se intampla prin spargerea geamurilor. Pentru a creste rezistenta geamurilor la lovituri intentionate au fost dezvoltate foliile antiefractie. Oferim folii antiefractie LLumar, chiar si la categoria P2A a normei EU 356, norma obligatoriu de respectat de catre banci si institutii financiare. Aveti geamurile usor accesibile? Nu asteptati pana gasiti locuinta pradata! Echipati geamurile cu folie antiefractie, inainte sa va viziteze raufacatorii!

Geamurile permit vizibilitatea in interior.


Este chiar neplacut sa se opreasca trecatorii si sa se uite in incaperea in care va desfasurati activitatea. Foliile LLumar asigura intimitatea din timpul zilei de care aveti nevoie, fara sa opreasca vizibilitatea catre exterior.

Cere acum o oferta personalizata!

Scrie-ne toate amanuntele necesare (scopul aplicarii foliilor, aspectul vizual urmarit, suprafata estimativa a geamurilor, accesibilitatea geamurilor – inaltimea la care se gasesc – locatia cladirii) si vom raspunde in cel mai scurt timp cu mai multe variante de folii care se preteaza scopului tau.